Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

ΤΑ ΞΩΤΙΚΑ ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ??......

ΤΑ ΞΩΤΙΚΑ ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!...ΣΗΜΕΡΑ Η ΓΗ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ....
Μεχρι τωρα κρυβομασταν στα δαση και στις σκιες,στα βουνα και στις σπηλιες,και στην παραλληλη τοπολογια,σεμνοι και αορατοι,και φτασαμε στο σημειο να νομιζετε οτι ειμαστε πλασματα της φαντασιας σας.Τωρα ομως ολα θα αλλαξουν!Αρκετα σας αφησαμε να νομιζετε οτι εσεις εισαστε οι κυριαρχοι του κοσμου,και οτι δεν υπαρχει τιποτε αλλο περα απο εσας και τις υποθεσεις σας!Δινουμε το σινιαλο μεσα στη νυχτα!Ενω εσεις ολοι κοιμαστε!Ουτε που το φανταζεστε τι προκειται να γινει!
Αρχιζουμε την εισβολη στον ανυποψιαστο κοσμο σας!Στην ασφαλη πραγματικοτητα σας!Και δεν ερχομαστε οπως μας φανταζοσαστε καποτε.Ερχομαστε με μηχανηματα.Τεχνολογιες ολοδικες μας,κρυφες και απιθανες,μιας αλλης πραγματικοτητας που τωρα εισβαλλει στη δικη σας!Δεν ξερετε τα μυστικα μας και την τεχνογνωσια μας!Θα μας δειτε με παραξενα οχηματα στους δρομους σας και μεσα στα σπιτακια σας!Και ολοι θα νομιζετε πως ονειρευεστε!
Θα πεταμε φανερα στους ουρανους σας με μηχανικα φτερα!Θα βλεπουμε τα παντα,ολες τις ατιμιες σας!Κι εσεις θα δειτε τη μηχανολογια του απιθανου και του απροσδοκητου να πεταει απο πανω σας!Θα σας στοχευουμε απο ψηλα.Ομορφοι και αδυσωπητοι.Θα ειμαστε παντου στον ανεμο.
Ετοιμαζομαστε με ολα τα μεσα εναντιον σας.Ο κοσμος σας θα γινει δικος μας!Ερχομαστε!Θα δειτε το αφυσικο να γινεται φυσικο,και κανεις δε θα μπορει να του αντισταθει.Υπολογισαμε τα παντα.Ερχομαστε απο παντου.Το καταστρωσαμε τελεια,στρατηγημα ανεπαναληπτο,και ηρθε η ωρα για μαχη!
Θα παρεμβαλουμε σε ολες τις τηλεορασεις σας,στα κινητα σας τηλεφωνα,στα λαπτοπ σας και σε ολες τις αχρηστες συσκευες σας.Κανεις δε θα μπορει να κανει οτι δε συμβαινει τιποτα.Σε ολες τις οθονες θα συνδεθει η επελαση μας.Το εχουν αναλαβει τα Λοραλινε μας.Θα θελετε να επικοινωνησετε για βοηθεια και θα ακουγομαστε μονο εμεις σε παραξενες γλωσσες!
Στα εργαστηρια μας,μεσα στα κρυσταλλινα Ντομπορν μας,ακομη ενα πειραμα επιτυγχανει.Δημιουργουμε τεχνητη ζωη εξωτικη,εκκολαπτουμε τη νεα γενια των Ισιντερ μας που θα μπει μεσα στα κεφαλια σας και στα ονειρα σας.Γεννιουνται!Η μερα που θα τις εξαπολυσουμε πλησιαζει!Ηρθε!Ολα ειναι ετοιμα!
Θα μεταλλαξουμε τις στρατιες των Μπανση μας.Και δεν θα ειναι πια αυτο που ηξεραν καποτε οι προγονοι σας.Η προετοιμασια τελειωσε!
Δεν ξερετε τιποτα για τη μαγεια μας.Ειστε απροετοιμαστοι ολοι.Η ενεργεια μας θα ειναι ανεξαντλητη,ανυπολογιστη,μαγικη,δεν απαιτει χρηματα,απαιτει μονο την ηττα σας!Δεν μπορειτε να μας την κλεψετε,δεν κανει τιποτα χωρις εμας,κανει τα παντα για εμας!
Οι πιλοτοι των σκαφων μας ειναι ετοιμοι για ολα.Αποφασισμενοι.Εκπαιδευμενοι για χρονια και για χρονια στα Μναρ μας,ετοιμαζοντουσαν αιωνια για αυτην τη στιγμη.Σχιζουν αστραπιαια τα πεπλα των αμυνων σας!
Και,ω,ηρθε η μαγικη ξωτικη αυγη των αιωνων!
Οι αστρομηχανες μας βρισκονται σε τροχια στο διαστημα.Απενεργοποιουν τους δορυφορους σας.Καταλυουν την διαστημικη εποπτεια σας,τους παντεποπτες οφθαλμους σας και ξεκλειδωνουν την αορατη αλυσιδα με την οποια ειχατε κλειδωμενη τη Γη.Ολα ειναι ορθανοιχτα απο πανω σας.Ερχονται πια τα μηνυματα απο εξω εδω κατω....
Τα αρθριτικα υποβρυχια μας,σχεδιασμενα στους χαρτες ενος αορατου υποθαλασσιου κοσμου,οδηγημενα τριτωνικα,εξαπολυονται!
Απο ολους τους βυθους ερχομαστε κι ειμαστε παντου και κατω απο τα νερα,σε ολες τις θαλασσες σας!Ανιχνευουμε τα θα λασσια σκαφη σας και ολες τις θαλασσιες ροτες σας.Η αγωνια στα υδατα ηρθε,ειναι εδω!Παραμονευουμε στο κυμα.Ουτε απο το νερο δε θα διαφυγετε απο τη μεγαλη επιθεση,δειλοι!
Τα μηχανικα μας Εξελιορ περιπολουν σε ολα τα δαση.Δεν ειναι πια οι αορατοι ευγενικοι παρατηρητες σας.Θα απαγαγουν οποιον βλεπουν μπροστα τους.Θα τσακιζουν καθε αντισταση.Κι αν αντιληφθουν δολιο εμπρησμο στο δασος θα ανατιναζονται μαζι με ολη την περιοχη και τους περιοικους.Μεινετε μακρια απο τα δαση μας!
Τα μεγαλα Ταρετ δεντρα μας φανερωνουν τον καλοσχεδιασμενο εαυτο τους.Τα καμουφλαζ πεφτουν.Στελεχωμενα με τους Δενδριτες μας θα υπερασπιστουν τα μονοπατια.Η εμβελεια τους ειναι αμειλικτη...
Τα υπεροχα τραινα μας βγαινουν απο τα τουνελς μας και ερχονται σε ολους τους σταθμους σας.Οι μηχανοδηγοι μας χειριζονται ορθωνικα τις ραγες και τραγουδουν τραγουδια που δεν εχετε ακουσει ποτε σας.
Οι Περιφαλλαγγητες μας περικυκλωνουν τα προαστια.Τους δοθηκε το συνθημα της απαλλοτριωσης.Κανεις δεν περνα χωρις το παρασυνθημα.
Τα Μπλιστερ μας ειναι συντηρημενα κι απαλλαγμενα απο τη σκονη των αιωνων,με λεπτομερη πυροτεχνουργια ενα προς ενα.Ειναι διαθεσιμα για ολους τους συμμαχους μας.Περιμενουν για ικανους χειριστες.Διανεμονται απο χερι σε χερι...
Καθε ενας απο τους Τελαβαρες μας θα κυνηγα αγρυπνα καθε εναν απο τους υποκινητες σας και καθε εναν απο τους υποτακτικους τους.Θα γνωρισουν την ταχυτητα του κυνηγετικου ξιφους των Ελβεν.Οι ανασες τους ειναι στους σβερκους σας...
Στρατολογουμε Ικαρους απο τα κατωτερα βασιλεια,διανεμουμε πτητικο εξοπλισμο.Διψουν για την ταπεινωση σας.Σε λιγο σε ολες τις ταρατσες σας και τις σκεπες σας θα κλονιστει το πλαστο μεγαλειο σας.
Στους ουρανους σας οι Στυλφιδες μας διαλυουν τα Chemtrails σας και κελαηδουν πολεμικες ιαχες μαζι μετα πουλια.Δε θα ελεγχετε πια τα συννεφα!
Ω στρατηγοι των επιτηδευματων μας,καλλιμαχοι ραδιουργοι!Εποπτευεστε το ανεκδηλωτο.Συγκροτηστε τους απωτερους στοχους μας.Αποφασιστε κινητρα για το πολυπλοκο σε εφοδο!
Οι Σκοτεινοι μας Ντροναν απαγαγουν τις γονιμες γυναικες και τις οδηγουν βημα προς βημα στις σπηλιες μας με γοητευτικες απειλες!
Οι μηχανογραφες μας εγραψαν ολες τις λεπτομερειες στον Κατω Κοσμο,ξανα και ξανα για ολα τα συμβαντα κι ηρθε η ωρα για να παροπλιστουν και τη θεση τους να δωσουν στα νεα μας εφευρηματα συσκευων...
Οι Ντατας μας εφαρμοζουν πια την τεχνη τους στους νεους μηχανογραφικους κινητους υπολογιστες.Αγωνιουν ανυπομονα στα πολυτελη κρησφυγετα τους για την υστατη δικτυακη διεισδηση.Θα εισχωρησουν σε ολο το Internet συνδεοντας νευρωνικα το παραλογικο με το λογισμικο του κοσμου!
Και,ω,απο καθε υπολογιστη θα ξεπροβαλλει το ματι μας σε καθε οθονη και θα βλεπει τα παντα εκει εξω μεσα απο το διαδικτυο.Και εσεις δε θα βλεπετε τιποτα αλλο παρα μονο το ματι μας που σας βλεπει,απο εκει που πριν βλεπατε τα παντα...
Ολος ο ανεμος γεμιζει απο τις μικρες ρουκετοβελονες μας,σκορπωντας εμφυτευματα για τα ομογενη σωματα των ημιανθρωπινων κοπαδιων στις πολεις σας.Α,τα απροσδοκητα τσιμπηματα απο το πουθενα,απο τη φαντασια!
Ω,οι ομορφες τηλεπαθητικες Νοραντεν μας,συνδεδεμενες με καθε κεραια σας.Ω,ο ηλεκτρισμος των ραδιομηνυματων!Ω,η εξωτικη τηλεμετρια,οι αραβουργηματικες εκκενωσεις των συντονιστικων εκπομπων!
Οι μηχανικοι πτητικοι σκαραβαιοι μας,οι αεικινητες ατμοσφαιρες μας,κι οι διεισδυτικες μηχανικες αραχνες μας.Κανουν οσα δεν ξερετε οτι κανουν.Και τα ξανακανουν.Παντου γυρω σας!
Οι Ακροναυτες μας βουιζουν μικροσκοπικοι διπλα στα αυτια σας.Καθε μικροβιο ειναι φιλος τους,και καθε βομβος,προπομπος τους...
Τα νεα μας οπλα SPI τα ειχαν ολοι οι πρακτορες μας.Αυτα δεν ειναι αραγε που σας παρελυαν μεσα στον υπνο σας και σας εδειχναν τα νυχτερινα τηλεμετρικα οραματα?Τωρα πυροβολουν ακτινες με τους χειροτερους εφιαλτες σας μεσα στους ερημωμενους δρομους.
Φτιαχνουμε νεα ψαρια για να αντικαταστησουν τα θνητα ψαρια σας στις λιμνες,στους ωκεανους,στα πελαγα και στα ενυδρεια!
Φτιαξαμε νεες τεχνητες εξωτικες συντροφους για τους αντρες σας.Τα βηματα τους πλησιαζουν στα σπιτια σας!
Το νεο πιστολι μας Phoenix πυροβολει λησμονια και ληθη.Καθε ονομα θα ξεχαστει,καθε γνωση θα λησμονηθει,και οι επωνυμοι και οι γνωστες θα ειναι θυματα της αμνημονικης μας οπλουργιας.
Κρυμμενα στα υπογεια των μουσειων σας,τα απολιθωματα των προγονων μας θα αναδυθουν στην επιφανεια των εκθεσεων για ολους να τα δουν και να μετανιωσουν φριχτα που δεν τα ηξεραν...
Τα παιδια μας θα γινουν οι ξωτικοι καβαλαρηδες των Νεντραζιλ μας.Μαζι μας!
Εμεις οι Αρχαιοι εξωτικοι ¨Καλοι Γειτονες¨ θα βγουμε απο τη σκια.Θα φανερωθουμε,ω,ναι!Και θα μεταλλαξουμε την αρχεγονη μας υποσταση...
Και δε θα ειμαστε πια αυτο που ημασταν καποτε.Μια νεα τεχνολογικη γενια εξωτικων Αρχοντων θα κατακτησει τον κοσμο σας,για παντα...
Αυτοι που απο εσας θα μεινουν,οι εκλεκτοι μας,που θα ερθουν μαζι μας στη Δοξα,θα λαβουν ολα τα δωρα μας και ολη την τροπολογια.Μια νεα γενια ανθρωπων που θα εξερευνουν απεσταλμενοι μας τους κοσμους περα απο τον κοσμο.Αυτος ο κοσμος θα ειναι πια ο δικος μας κοσμος,και οι κοσμοι πριν απο αυτον δικοι τους.Ενδελεχως!Ω!Οι Προσεγγισεις!......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου